Снимка: Булфото

"Нито аз, нито останалите, които сме под Боби Михайлов в йерархията на футболния съюз, не сме виждали черно на бяло оставката. Освен това, даже и да има такава, аз няма да я приема. В това съм категоричен", заяви първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков в коментар на бурята в българския футбол от последните дни.

Още по темата
Той все пак уточни, че не може да гарантира как ще реагират останалите членове на Изпълкома, но е категоричен в своето решение да не приема оставката на президента на съюза.

"Аз не знам какво се говори и какво се шушука. Знам, че в петък има Изпълком. Знам, че за да бъде извършена промяна на най-високия връх в българския футбол, е нужно свикването на извънреден конгрес. Има си ред, който трябва да се спазва. Не може ей така да се правят рокади", отсече екзекуторът на Германия пред "Блиц".

Лечков все пак обеща да отговори на всички въпроси на медиите в петък, когато ще има Изпълком, на която се очаква да се обсъжда оставката на Борислав Михайлов.

"Поне един час ще отделя на медиите, ако има какво да ме питате. А то 100% има. Нали знаете: Кой каквото си е надробил, ще го сърба", заяви в заключение бившия халф.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase