Снимка: Нова телевизия

"Това е началото на един нов път – пътят на музикантите от България извън България". Това обяви Поли Генова на българска земя. Големият победител на "Евровизия" се завърна снощи в родината. Тя и екипът й бяха посрещнати от много фенове на летището.

"За мен това е най-добрата "Евровизия", правена досега. Шведите се представиха прекрасно, сцената и екипът бяха невероятни. Всичко беше на много високо световно ниво. Според мен това беше повратен момент, в който конкурсът от европейски стана глобален", каза Поли на специална пресконференция на летище София.

Още по темата

Тя разказа, че всички, с които се е срещнала в Стокхолм, са я карали да ги учи на българските думи в песента.

"Чувствахме се на върха на щастието и това най-вероятно се е усетило от хората пред екраните и дори от хората, гледайки онлайн. Енергията, която идва от очите, енергията, която самият артист дава, присъствието на сцената - това може да го дадеш само ако се чувстваш добре на сцената, а ние се чувствахме прекрасно", сподели Поли.

Тя разказа и за срещата си с Джъстин Тимбърлейк:Чувствах се като дете, видяло най-големия си идол. Когато на генералната репетиция той изскочи при всички изпълнители, аз започнах да крещя".

Поли коментира и победителят в конкурса.

"Песента на Джамала беше много интересна. Тя съпреживяваше всичко, което се случваше на сцената. Джамала е много добър артист, тя е популярна в страната си, постигнала е много", заяви тя.

"Не трябва да забравяме, че съединението прави силата. В такива моменти можем да сме много силни заедно и да постигаме много", каза още Поли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase