Снимка: Facebook

Не съм аз, ако не живея на пълни обороти и не гоня план максимум – като майка, като любима, като музикант, като вечния ученик на живота. Това кредо следва с песен на уста Галина Иванова, по-известна на феновете като Кали.

Между грижите за трите си деца, участията и завършването на магистратура по трудова психология тя проговори испански. Езикът на Сервантес е шестият в трудовата й биография, но е първият, който смята да овладее до ниво превод и преподаване.

"Следващите две години това ще правя. Уча от миналия ноември, а наскоро прочетох и първата си книга на испански без въобще да ползвам речник. Иначе знам гръцки, даже местните не разпознават акцента ми заради дефект, който имам – едно съскане, което се оказа от полза и в испанския. Знам английски – всичко разбирам, но трудно говоря, трябва да го затвърдя. Разбирам немски и тъй като съм човек, отраснал в соца, владея руски", изрежда Кали пред "Монитор".

Следвайки принципа, че всяко знание трябва да се осребрява, тя завърши философия и ако някой ден реши да слезе от сцената, денят й ще бъде дирижиран от училищния звънец.

"Имам всички нужни дипломи за учител, и съм ги изкарала с учене, а не с помощта на дигиталните си устройства. За държавния ми изпит трябваше три дни да преподавам на деветокласниците в "Жюлио Кюри" и да ти кажа, много добре ми се получава. Професиите не лекаря и учителя са повече призвание, отколкото всичко останало. Да работиш с млади хора е изключително удоволствие, нищо, че е ниско платено. Ще се занимавам и с това някога, но не сега", споделя изпълнителката.

Независимо в коя точка на страната се е покланяла за бис Кали обръща колата веднага към вкъщи, за да събуди и подготви синовете си за училище и градина. Най-големият – Георги, учи мултимедия и компютърен дизайн и мечтае да работи като аниматор в студията на "Disney" някой ден.

Шестгодишният Марк пък бие всички рекорди по лъчезарност и комуникативност. Най-малкия й син Алекс пък е одрал кожата на баща си Влади и наскоро, за щастие на Кали, е намалил оборотите в правенето на бели. Фактът, че не запретва често ръкави зад печката, не я прави по-малко домошар – тя обожава да се заиграва с аксесоари и цветове в декорацията.

"Миналото лято направих мащабен ремонт, в който да има място за всички. Сега съм на винтидж вълна, обичам по-облите форми, цветовете какао и капучино... Това са нещата, които ми доставят душевен уют. Не обичам да се заривам с вещи, а всеки път като вляза в магазин, има толкова много неща, които искам да купя. Обичам промените то си личи, все пак имам три деца от трима мъже", усмихва се Кали.

На фона на екшън графика й е истинско чудо, че 24 часа в денонощието й стигат за всичко. Според жълтата преса намира време и за гаджета.

"Това най го мразя, като ми припишат някой любовник. До мен може да стои само човек, който няма драма с личната си самооценка. Хора в застой не могат да продължат живота си с мен. Засега с Влади сме окей, защото не се виждаме често, той 4 месеца работи в Банско (бел.авт. - работи като туроператор). После идва летния сезон и заминава на море. Ако изкараме плътно заедно една година ще разбера дали той умее да следва моето темпо", откровена е Кали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase