Снимка: Loud Concerts

Броени дни ни делят до поредната среща с финландската метъл звезда Таря Турунен. Бившата вокалистка на Nightwish ще изнесе концерт в столичната зала “Универсиада” в понеделник, 3 ноември. Тя ще пристигне у нас в деня на своето представление.

Вратите на залата ще бъдат отворени в 19 часа, а преди Таря, в 19:45 часа, на сцената ще забие младата руска банда Crimson Blue, съобщават организаторите от Loud Concerts.

Още по темата
Датата в София е част от турнето в подкрепа на изключително успешния последен студиен албум на финландката - “Colours In The Dark”, издаден миналата година.

3 дни преди концерта организаторите предупреждават, че в залата няма да се допуска внасянето на напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Преди и по време на концерта, в района пред залата и вътре в самата зала, ще бъдат обособени специални места, на които ще се предлагат различни напитки.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Тя може да бъде получена и от охраната на входа на зала “Универсиада”. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно, но само с придружител и попълнена декларация.

Билети за концерта на Таря Турунен все още могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim, магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly, а цената им е 45 лева. В деня на концерта, както и на място на входа на зала “Универсиада”, цената ще бъде 55 лева на билет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase