Армин ван Бюрен. Снимка: Булфото

Българските меломани получиха нов повод за радост след наскоро обявените големи концерти за 2013.

Благодарение на собствените усилия на транс феновете в България, които изпратиха десетки мейли с молби впечатляващото шоу на световния N1 диджей Армин ван Бюрен – A State Of Trance, да дойде в България за първи път, това наистина ще се случи в началото на март 2013 и ще бъде със сигурност едно от най-мащабните електронни събития в нашата родина до момента.

A State Of Trance e един от най-големите брандове в света на електронната музика, с които Армин ван Бюрен успя да изкачи шоутата на транс диджеите и продуцентите на съвсем ново ниво.

След като безупречното музикално и визуално шоу A State of Trance обиколи няколко континента и гостува на някои от най-големите градове в света, на 8 март софийската зала Арена Армеец ще приеме елита на транс музиката за един от гиговете, посветени на A State Of Trance 600 – юбилейния брой на легендарното радио шоу на петкратния N1 диджей в света.

Шоуто както винаги ще блести не само с любимия на българската публика вече Армин, който през 2010 изнесе най-силното си шоу именно в България, но и с някои от най-впечатляващите транс имена за съпорт – първото, от които е безупречният Dash Berlin, едно от най-прогресивните имена на електронната сцена за последните години.

Българската публика, която отдавна се е утвърдила като най-страстната и отдадена в Европа, успя да привлече звездата на електронната сцена след проведената кампания на някои от най-верните му фенове в България, които с множеството си мейли насърчиха Армин да дойде в България.

Така най-после и българската сцена получава напълно заслуженото си признание, затова че винаги е била всеотдайна на всички големи електронни събития, провели се в последните години у нас, и именно затова сега напълно заслужено й се полага честта да е един от малкото избрани домакини на A State Of Trance 600 през следващата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase