Габриела Василева е новата Мис България. Засега. Снимка: Булфото

Тази седмица няма кой да отнеме "жълтата" фланелка от организаторите на конкурса "Мис България".

Победителката Ина Манчева имаше "честта" да носи короната 5 дни, след което председателят на журито Стойчо Керев и един от организаторите - Емил Кошлуков, посочиха за номер едно Габриела Василева. Вотът бил манипулиран и в крайна сметка подгласничката се изкачи на върха с една точка преднина.

Няма как да знаем дали има организиран вот от Бангладеш и Пакистан, и дали някое IT е проспало този факт. Но пък господата успяха да ни разсмеят с разширяването на географията на конкурса. Явно в Азия живо се вълнуват кой ще спечели короната и ще се класира на 106-то място на "Мис Свят".

Нищо чудно и Ал Кайда да са се организирали и да са гласували за клетата Ина. В каквото и да ни убеждават организаторите, едно е ясно. Конкурсите у нас се манипулират и тазгодишният "Мис България" само затвърди този факт. Вече излязоха и крилати фрази като тази, че "Мис България" я сменят по-често и от треньорите в Левски". Ние освен да предложим в средата на другата седмица за победителка да бъде обявена Паула Коленцова. Така и класираната на трето място ще може да поноси обезценената корона.
 
Вече имаме нова ключова световна дата, очакваме само Бойко Борисов да я обяви за почивен ден. 11 август вече е Бранджелинин ден. Най-прочутата двока - Брад Пит и Анджелина Джоли зарадваха от Америка до Африка всички с вестта, че най-после ще се оженят.

Единствената пречка, за която ние се сещаме, е дали булката ще може да отиде до олтара без някоя фрактура. Красивата някога Анджелина се е превърнала в ходещ скелет, а женствените й извивки останаха в миналото за сметка на изпъкналите й кокали.

Но да не разбиваме еротичната фантазия на много мъже и да стискаме палци за една тройка почивни дни около 11 август. 

Още една сватба е на път, но все още няма дата. "Щатската Николета Лозанова" - Ким Кардашиян, е решила да надмине рекорда от седемсет и няколко дни брак. Този път избраникът е Кание Уест. Как се стигна до това съдбоносно решение? Ами двамата бяха забелязани, че ходят хванати за ръка, посетиха кино, Ким се "барна" с обички с инициалите на новия си любим...Все предпоставки за една пиар сватба.

Но да оставим тези звездни двойки. Настана време разделно за българите, които не понасят Джъстин Бийбър, но и не носят хавлиени чорапи със сандали. Сега е моментът да се разбие сърцето на канадеца, тъй като гаджето му Селена Гомес вече актьорства у нас. Брюнетката трябва да усети, че по тези ширини е пълно с мачовци, гларуси и прочее култови субекти, които нямат нищо общо със сладникавия й избраник.

Е, със сигурност разликата от няколкостотин милиона в банковата сметка е съществена, но пък Селена може да има щастието да издържа някой български мъж, да реже салатката и да "жули" 55-градусова ракия. И след това бой и сръбска музика - ей тия три неща.

Тази седмица ни посети и доскорошната арестантка Цеца Величкович. Тунингованата турбо фолк звезда без да иска разкри политическата схема у нас. Ако си мислите, че възходът на Бойко Борисов е случаен - лъжете се.

Цеца го посети, докато беше кмет, и хоп - после стана премиер. Че има сръбска следа, спор няма... Така и не стана ясно дали двамата са се видели сега, но ще си проличи, като разберем наследника на Плевнелиев. Ако това е Бойко Борисов, ще обявим бойкот заради факта, че двамата с Цеца са се срещнали далеч от прожекторите. 

За да не елиминираме попфолка, ще завършим с един непотвърден слух, но пък пикантен. Друг доскорошен арестант - Митьо Очите, щял да сяда на трона на Митьо Пайнера. Един вид ще си направи музикална компания, в която да прилапа димитровградските звезди.

Всъщност на кой му пука Преслава и Галена на кой Митьо ще отчитат процентите? Важното е да се следва зададената линия и да не останем без сезон на дините. Градусите скачат и е време да си припомним една класика на Ивана: "Да падат дрехи и задръжки..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase