Общ преглед

Не съм правил концерт в София от дълго време и има глад за моите песни. Това обяви Краси Аврамов преди снощния си спектакъл в столичен клуб.

Очакванията му обаче да няма свободни места не се сбъднаха. Около стотина души платиха входа от 10 лева за да видят неговия спектакъл. Сред тях се откроиха и ВИП гости. Посланикът на САЩ Джеймс Уорлик и завърналият се в политиката Жорж Ганчев със семейството си се оказаха почитатели на странния стил на Аврамов - поперата.

Професор Вучков и спътницата му също аплодираха изпълненията му.

Краси Аврамов представи песните включени в новия му албум "Popera Illusion" както и новата му книга "Между два свята", в която акцент е неговото участие на Евровизия през 2009 година.

Гостите чуха и архивен запис на изпълнение на Краси, когато е бил на 7 години, а на видеостените вървяха негови снимки като бебе и дете.

Най-аплодираното парче бе "Illusion", с което изпълнителят участва на Евровизия през 2009 година и предизвика много скандали у нас.

Самата песен пък бе обявена за една от най-слабите в историята на международния конкурс.

Направи впечатление, че на концерта липсваха колеги на Краси Аврамов, като единствено Петя Буюклиева го поздрави с две песни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase