Общ преглед

 

Фолкпевицата Анелия представи новия си албум "Игри за напреднали" пред колеги, приятели и семейството си.

Още преди старта на промоцията сред гостите се настаниха футболистите Цветан Генков и Захари Сираков, а отделно сепаре зае най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев.

Докато изпълняваше новите си парчета, Анелия смени три тоалета, които бяха истинска радост за мъжкото око. Поне що се отнася до дължината.

"След 9 години на сцената започвам едно ново начало. Дънките и маратонките вече са в миналото". Така певицата презентира новата си визия, която налага от няколко месеца.

От първите редове я аплодираха нейните колеги Андреа, Милко Калайджиев, Илиян, Бони, Борис Дали, Гергана, Нелина, Роксана, Пламена и др. Хората на Слави също записаха силно присъствие в лицето на Годжи, Борис Солтарийски и Йордан Йончев-Гъмзата.

Част от тях се качиха и на сцената да отправят своите музикални поздрави. Андреа и Борис Дали представиха новата си песен "Едно", но едва ли някой може да й даде някаква оценка. Защото всички погледи бяха вперени в тоалета на Андреа, който сякаш носеше посланието, че "зърнена криза в попфолка няма".

Във втората част и Анелия не остана по-назад, като и тя дискретно разкри какви са ги вършили пластичните хирурзи в гръдната й област.

В разгара на купона се появи една от върлите противнички на попфолка Мариана Попова. Поне в медийните й изяви. Тя бе придружена от съпруга си Ханес, който демонстрира добро настроение и танцуваше на песните. Мариана пък помоли да не бъде снимана.

Фаворитката за "Българска песен на Евровизия" Десислава представи песента "Love Is Alive" и си пожела за първи път страната ни да бъде представена от фолкпевица.

Финалът на промоцията бе най-емоционален. До Анелия застана нейната майка Светла, която разкри колко се гордее с дъщерите си и колко трудно им е било след смъртта на техния баща преди 14 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase