Снимка: Булфото

Районен съд в Москва утвърди извънсъдебното споразумение, постигнато между певеца Филип Киркоров  и телевизионния режисьор Марина Яблокова. 

Така  делото, заведено от  Яблокова, се смята за официално закрито, съобщи  ИТАР-ТАСС.

Условията на извънсъдебното споразумение не се съобщават. 

Представителят на Киркоров обаче е казал, че Яблокова се е отказала от парична компенсация. За нея делото е приключило, след като певецът й се е извинил.

Инцидентът между певеца и режисьорката стана на 4 декември.

Марина Яблокова твърдеше, че Филип Киркоров я е нападнал на репетицията за церемонията по връчването на наградите "Златен грамофон". 

Той се нахвърлил върху нея, когато са му показвали декора и са правили проба с осветлението. Киркоров се оплакал,  че прожекторът му свети в очите. 

След като режисьорката му обяснила техническите нюанси, той отговорил, че това не го интересува, заплашил с физическа разправа и почти веднага изпълнил заканата си. 

Киркоров повалил с удар жената на земята, хванал я за косата и я влачил по сцената, удрял я по краката, в корема и по шията.

Още по темата

Лекарите са установили, че 29-годишната Марина Яблокова има сериозни увреждания на гръбначния стълб. 

Според заключението на медиците тя е с контузии и кръвоизливи на лявото бедро и дясното коляно, с контузия в лявата половина на долната челюст, с увреждане на шийните прешлени. 

Има и нараняване на венеца. Оплаква се от постоянно главоболие.

Самият Киркоров първоначално отрече вината си. След това той замина за Израел, като посочи, че е болен.

Самият певец твърди, че два пъти в годината получава пристъпи, губи паметта си и се нуждае от лечение.

Медиците в Израел обаче не са открили психически отклонения у певеца, съобщи РИА Новости, като цитира говорителката на изпълнителя Олга Алексеева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase