Тепърва ще се сблъскваме с издания, преоткриващи личността и творчеството на един от най-важните артисти на всички времена – Майкъл Джексън.

Поредното такова излиза под заглавие Michael Jackson's Vision и представлява луксознен сет е с 4 ½ часа съдържание в три DVD-та и включва над 40 видеоклипа.

По-точно, това е пълна колекция с всички кратки филми, продуцирани от Michael Jackson по време на соловата му кариера.

Ако видеоклиповете на изпълнителя имат едно качество, то определено ще е „революционни“. Винаги новатор, Майкъл превърна музикалните клипове в нещо, което многократно превъзхожда клишето на изпълнител с микрофон върху блестяща сцена.

От филма към Triller до най-скъпото видео на всички времена към Scream – всичко, до което той се докоснеше се превръщаше в образец.

Michael Jackson's Vision събира над 40 видеоклипа, 10 от които досега не са били достъпни на DVD, а всеки от тях е с възстановени цветове и ремастериран звук.

Това издание отбелязва и дебюта на краткия филм за написаната от R. Kelly One More Chance.

Освен краткият шедьовър Thriller, режисиран от John Landis, колекцията показва и пълните версии на Thriller и Black or White, както и класиката Bad, режисирана от носителя на Оскар Мартин Скорсезе.

В бокс сета са и съвместните работи на Michael с бележити режисьори като John Singleton, Спайк Лий и Дейвид Финчър, а също така и Ghosts - не много известното произведение с легендата на специални ефекти Stan Winston.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase