Алан, Ясен, Наско и Никола. Снимка: Macrophone.info

Една от най-обещаващите млади рок групи у нас е на ден разстояние от представянето на дебютния си албум.

На 26 май (сряда) от 20 часа Macrophone събират фенове и приятели в Sofia live Club, за да представят Cont®act – албум, изработен изключително и само със собствени средства.

Момчетата – Алан Абдала (вокали), Никола Николов (китари), Ясен Филипов (бас) и Атанас Попов (барабани), са поготвили яко парти, придружено от аудио-визуално шоу.

По думите им ни чака „страхотно и качествено задоволяване на всички сетива“ – обещание, което определено няма как да бъде пропуснато.

За по-чевръстите фенове, успели да дойдат навреме, има и подаръци – сингъла Numbers. Вечерта ще мине и с музикалната подкрепа на небеизвестния DJ ShakerMaker (Britspotting).

Групата

Алан и Никола започват да работят по събирането на групата от 2004 година. Отнема им цели две години, за да се намерят с Ясен, и веднага след сформирането на бандата пред 2006 момчетата започват работа по албума.

Следват серия от записи в Гърция и България и през 2010 Cont®act е готов. Малко преди това на барабаните пък застава Наско Попов – един от най-добрите барабанисти в България.

Повече информация и новини около Macrophone можете да откриете в официалния им сайт и страницата им във Facebook, а най-добре направо да отидете и да ги чуете на живо. Сряда, 20 часа, Sofia live Club.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase