На 23-ти януари, събота, H.M.S.U. организират уникално B2B Special парти по случай единадесетия си рожден ден.

Събитието ще се състои в столичния Партицентър 4КМ и ще представи на публиката седем чуждестранни госта, които ще бъдат на сцена рамо до рамо с момчетата от H.M.S.U. (back2back).

Гостите за този рожден ден са The Panacea /Германия/, Twisted Individual /Англия/, Kaiza /Германия/, Nocturnal /Англия/, Jacky Murda /САЩ/, Dub Elements /Испания/ и Harris /Гърция/. Билетите са на пазара в мрежата на ТикетПро и избрани магазини.

HMSU е навярно най-активното дръм енд бейс движение на Балканите. Започва своето съществуване през 1999 и към момента има разписани над 150 събития с тази марка. Като специални гости са участвали и над 70 международни артисти - водещи имена от световната сцена, а артистите на HMSU са приветствани гости в региона и по света.

The Panacea е сред най-продуктивните немски дръм енд бейс артисти с откровено индъстриал звук в парчетата. Първото му участие в България бе на Therapy Sessions парти преди три години по случай осмия рожден ден на H.M.S.U. Тази година ще изпълнява сет заедно с родната легенда Cooh, който не спира да мели феновете по цял свят.

Twisted Individual започва кариерата си под опеката на DJ SS и редовните издания на вечерта World of Drum and Bass. В София ще помете зарибените в b2b с Konspirator.

Немецът Kaiza е основател на Trio-Music, ко-основател на Tilt-Recordings и T-FREE и собственик на лейбъла T3K. Отговорен е за някои от най-радикалните и безкомпромисни техно-дръм енд бейс и нюрофънк парчета на немската сцена и ще покаже на какво е способен рамо до рамо с олд скуул фурията Mocks.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase