25 години на сцена ще отбележи Милена Славова с голям концерт на 28 ноември от 19.00 часа в Зала Универсиада.

Рок дамата на България ще излезе на сцена с цял куп специални гости, които ще участват в празника.

Сред тях са Ревю, ЕРА, Контрол, Кольо Гилъна, Ахат, Конкурент, Уикеда, Васко Кръпката и Кръпка Блус Бенд, Черно Фередже, Нуфри и Пеко (Пиромания), Митко Кърнев (Д2), Стефан Попов (Гравити Ко), Данчо Лазаров, Иво Иванчев (Елит), Петър Каръбски (Стоунхендж), Димитър Паскалев (Davvid Project), Холера, БТР.

Няма как посланието на западната рок и пънк музика да остане неразбрано от търсещите млади хора в „онези” години, когато е трябвало да се скриеш, за да чуеш новия запис на любимата си банда.

Милена не прави изключение от това правило и благодарение на таланта и енергията да предава послания, тя сама става част от забранените, но изключително търсени артисти.

Текстовете на авторските й песни са откровени и силно въздействащи, а изпълненията й носят послание за житейската философия и човешката съдба.

Емоционална, откровена, въздействаща – такава е най-атрактивната и харизматична рок дама на България в творчеството си през изминалите 25 години.

То е родило многобройни хитове като "Директор на водопад", "Ала-бала", "Не’ам нерви", "Ха-ха", "Цветя от края на 80-те", „Чичо”, „Без адрес”, "Месо", "Ад", "Робърт" и много други.

На концерта по повод 25 годишнината от началото на музикалната си кариера, който ще се състои на 28 ноември в столичната зала Универсиада,  Милена ще бъде почетена от цвета на българската рок музика.

Заедно с тях Милена ще изпълни всички свои хитове, както и акустични варианти на някои от тях.

Биография на Милена чети тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase