Джон Бон Джоуви отново сгафи, като пусна голямата си уста да върши каквото си иска – съобщи mp3.bg.

След като се заяде с производител на енергийни напитки за името и след като помогна много за продажбите на същите тези напитки (нали знаете, че няма нищо по-ефективно от анти-рекламата), сега рок-поп легендата започна да се заяжда жлъчно със свои колеги.

Атаките на Бон Джоуви първо се насочиха към Оейзис (Oasis), а след това и към Роби Уилямс (Robbie Williams), а основните обвинения са, че музиката им е "много зле".

Джоуви обаче не спира до тук. Той реши, след като така и така е започнал да стреля по всички наред, да си направи още малко PR на гърба на Дейвид Бекъм и на един от най-обсъжданите музиканти в момента - Пийт Дохърти (Pete Doherty)...

В интервю за списание Glamour Джоуви успява да оплюе всички споменати по-горе по следния ред:

За Роби Уилямс: "Това момченце? Той не може да напълни един бар! Дори не може да продаде 500 билета!"

За Оейзис: "И те не могат да напълнят бар, но се имат за голямата работа".

За Пийт Дохърти: "Ние не знаем нищо друго за него освен това, че винаги загазва здравата. Аз не съм чувал нито един сингъл от неговите песни!"

За Дейвид Бекъм: "Той не попремина ли вече?", имайки предвид Бекъмманията.

По всичко личи, че империята тепърва ще отвръща на удара, а на Бон Джоуви джедайските умения му бяха отнети в мига, в който започна да прави лигава музика за депресирани тийнейджърки. А и вече е стар за да воюва на няколко фронта. Дори по-стар от Бекъм...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase