След като стана ясно, че латино дивата Джей Ло няма да дойде, организаторите от продуцентската компания „Пик енд Мор“ начело с Ивайла Бакалова и Крум Мануилов, дадоха пресконференция по случая.

До този момент сме похарчили 203 хиляди евро, за да подготвим този концерт”, съобщи Мануилов.
 
“В това влизат хилядите прищевки на Дженифър Лопез, като само 4 хиляди долара дадохме за слънчогледови семки, ароматни свещи, храна и всички простотии, които поиска тя от нас”.

Семките, свещите и храните са били специално поръчани от Щатите, като спешната им доставка с куриер до България е струвала още близо 4000 долара, стана ясно от думите на организаторите. Специално за концерта те са обзавели съблекалните на стадиона с нови мебели и са похарчили солидна сума за реклама.

Дженифър Лопез ще върне изцяло предварително платения й хонорар, но ние смятаме да я съдим и за другите ни разходи, както и за пропуснати ползи”, добавиха организаторите.

“С останалите страни (Гърция, Дубай, Русия и др. - бел.ред), откъдето трябваше да премине турнето, сме наели общ адвокат, който да защитава интереса на всички нас. Според закона ще я съдим спрямо американското законодателство”, добавиха организаторите.

Закупените билети за концерта ще бъдат връщани след 17 май на местата, откъдето са купени.

На пресконференцията стана ясно, че 50 Сент ще пее със сигурност на 16 юни в Несебър, а подгряващи български изпълнители ще са DJ Станчо и Устата. Шоуто на американския рапър ще продължи точно 2 часа и 20 минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase