Рапърът Мишо Шамара зарадва съгражданите си от Варна след като докара румънската хаус сензация Моранди за концерт в морската столица.

Румънците бяха подгряти лично от техния домакин , който в края на краткото си включване се обърна към публиката с типично за него изказване:"Аз ви докарах Моранди, а вие не ми ръкопляскате, много сте тъпи"! Малко хора от присъстващите разбраха странното чувство за хумор на рапзвездата.

Моранди се представиха в пълния си състав, Мариус Мога и Андрей Ропцеа-Ранди, подкрепени от ди джей и танцьорки. От българска страна съобщиха, че посещенията на румънците в България са доста полезни за групата, тъй като всеки път щом дойдат у нас, Моранди водят с двама човека повече. Докато първият път те бяха “едва” 10, във Варна румънците вече бяха нараснали до 14 на брой.

"За щастие се увеличават откъм танцьорки, а не откъм мъже", се пошегуваха от организаторите.

Освен, че са една от най-търсените у нас групи, Моранди се радват и на световен успех , като са признати дори в MTV. Хитът им "Love Me" получи номинации на музикалната телевизия за най-добра песен, най-добър дебют и най-добър денс проект.

Самите те споделиха, че в България си прекарват страхотно. За доказателство Мариус Мога оставя тълпи от фенки с разбити сърца, а Андрей Ропцеа-Ранди е пристрастен към шопинга и не си тръгва с по-малко от четири торби дрехи, напазарувани у нас.

В момента Моранди атакуват класациите с втория си сингъл "Beiju -La-La", който носи не по-малки надежди за сериозен хит през тази година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase