Снимка: Булфото

Лара Фабиан ще гостува за втори път в България на 24 април 2016 г. Концертът е част от световното й турне, с което промотира новия си албум "Ma vie dans la tienne", и ще бъде в Зала 1 на НДК в София от 20:00 часа.

Каквото и да кажем за Лара Фабиан, ще бъде недостатъчно. Чувственото сопрано с вокален диапазон над 3 октави на родената в Белгия Лара може да направи от всяка песен - авторска или кавър - неповторимо изживяване.

Dnes.bg ще даде възможност на трима от вас да спечелят двойни покани и да се насладят на уникалния глас на световната звезда.

Условията на играта

До 18 април трябва да ни изпратите верен отговор на въпроса, който сме ви задали по-долу.

Отговорите трябва да бъдат изпратени на email: alexander.popov@Investor.bg. Задължително в полето за описание (Subject/Относно) трябва да напишете "Бъди LIVE с Dnes.bg – Лара Фабиан".

В текста на мейла с отговорите да се споменават двете имена, телефон и адрес на участника.

Наградите ще се раздават на лотариен принцип на трима наши читатели отговорили вярно.

Ако не успеем да влезем в контакт с някой от спечелилите участници в рамките на деня на тегленето, нито по мейл, нито по телефон, ще изтеглим друг участник на негово място. Служители на Инвестор.БГ и техни роднини нямат право да участват в играта. Dnes.bg си запазва да прави промени в играта.

Въпросът ни към вас е:

Как се казва дебютният албум на Лара Фабиан?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase