Roisin Murphy. Снимка: Reuters, архив

Вече официално е факт - планираният за 17 септември концерт на Roisin Murphy в София отпада.

Въпреки голямото желание на екипа на EventEase да включат България в тур-графика на Roisin Murphy по случай официалното й завръщане на сцената, около нея се случиха непредвидени обстоятелства, които налагат отлагането на концерта у нас, гласи официалната позиция на организаторите.

Всеки ще може да възстанови цялата сумата от билет си в период от два месеца от 16 септември до 17 ноември тази година от мястото на неговото закупуване.

Ако сте закупили билета си онлайн от www.eventim.bg, можете да го върнете в централния офис на Eventim (ул. „Граф Игнатиев“ 22) или да го изпратите на същия адрес, като посочите банкова сметка, по която да ви бъде възстановена сумата.

Билетите „Ранно Пиле“ можете да върнете само в магазин „Яко“ (Ул. „Граф Игнатиев“ 43) в работното време на магазина.

Roisin Murphy се завърна това лято ударно на лайв сцената с блестящи участия в най-актуалните музикални фестивали като Sea Dance Festival (Черна Гора), Sziget Festival (Будапещa), For Noise Festival (Лозана) и др.

Roisin Murphy, нейният мениджмънт и организаторите в лицето на EventEase искрено се извиняват на всички фенове, медийни партньори и рекламодатели, които подкрепиха това събитие и се надяват да имат възможност да осъществят успешно концерт на Roisin Murphy у нас през 2016, завършва писмото на организаторите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase