Диджеите от The Smugglers Collective. Снимка: The Smugglers Collective

Този петък The Smugglers Collective отново включват своята машина на времето, наречена Smugglers Swing Club, за едно ново завладяващо пътешествие. На 7 ноември диджеите ще върнат публиката към златните години на суинга и ритъм&блуса, зората на рокенрола.

Този път пътуването назад във времето има точна дестинация - 1945 година. Това е годината, в която след края на Втората световна война в Европа и Щатите са имали една-единствена цел - да празнуват.

Годината, в която многобройните балове и партита са били изпълнени с все още много популярния суинг, весели униформени мъже и жени, щастливи хора, много танци и пищни декорации.

"Ще се опитаме да пресъздадем това усещане за свобода и щастие на предстоящото Smugglers Swing Club парти на 7 ноември в Mixtape 5", заявиха организаторите на партито.

Те обещават да преобразят клуба в истинска бална зала от средата на 40-те години, с характерните за епохата декорации, костюми, светлини и военни атрибути.

Естествена е и поканата всички купонджии да се облекат тематично във войнишка или моряшка униформа, като медицински сестри, полицаи, стюардеси.

Началният час е 21:00, а стартът на винтидж-треската ще бъде даден в 22:00 часа. Входът е на цена от 10 лева, без предварителна продажба на билети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase