Снимка: Dnes.bg

Наближава един от най-вълнуващите концерти през тази година. На 12 ноември българската публика ще може да се наслади на великолепния глас на Сара Брайтман в зала Арена Армеец.

От 20 октомври до 3 ноември включително Dnes.bg ви предоставя възможността да тествате бързината и находчивостта си. Ако обичате да редите пъзели, то това е вашата игра!

В играта „Нареди пъзела“ трябва за най-кратко време да сглобите цялата картинка, като така имате шанса да спечелите билет за спектакъла на най-продаваното женско сопрано в света.

Наградите отиват при първите двама от вас, наредили за най-кратко време пъзела. Победителите ще получат по два билета за предстоящия концерт.

След като сглобите цялата картина, имате две опции – да се пробвате отново за по-кратко време или да регистрирате резултата си, като натиснете бутона "Запиши резултат". Записването става с попълване на кратка регистрационна форма. След като се регистрирате, резултатът ви веднага се показва в колона "Временно класиране".

Няма ограничения в броя на участията на всеки един. Ако не харесвате резултата си и смятате, че може да се справите по-добре, опитайте отново и се запишете пак!

Победителите, чиито имена и резултат ще бъдат видими в класацията на играта, ще бъдат официално обявени и със статия в Dnes.bg на 5 ноември, а ние от екипа на Dnes.bg ще се свържем с тях допълнително, за да уточним начините на получаване на наградата.

Ако не успеем да установим контакт с някой от печелившите в рамките на 2 дни след официалното им обявяване на сайта или те не потърсят наградата си, след като са получили e-mail, Dnes.bg си запазва правото да посочи като печеливш следващия участник с най-добър резултат.

Играйте сега тук!