Снимка: Нова тв

Едно момиче на 14 години вдигна публика и жури на крака с невероятно изпълнение в последния ден от кастингите на X Factor. Кристина бе част от "Големите надежди", но я определиха като голяма.

"За там бях голяма, за X Factor съм малка... Какво да направя - пее ми се", заяви преди да излезе на сцената Кристина. А на нея тя демонстрира самочувствие, което отговаря напълно на таланта й. И четиримата съдии бяха категорични, че тя е един от фаворитите не само за предстоящите концерти, но и за краен победител.

Напред продължиха и двама вече познати на публиката изпълнители от предишни издания на X Factor.

Траян получи 4 "Да" и извинение от Саня, че миналата година го е спряла по време на тренировъчните лагери. Пълна трансформация е претърпяла и Кристина, която първия сезон наблегна на природните си дадености, а снощи демонстрира смирение на монахиня. Някои от зрителите дори заподозряха, че е част от секта. Така или иначе и тя категорично продължи напред.

Не липсваха и комични изпълнения и хули към журито.

Двойката Петър и Елизабет, на 16 и 15 години, се представи катастрофално като дует, но за сметка на това демонстрираха прекомерно самочувствие след заслуженото отпадане. Петър нападна съдиите с думите, че не го интересуват оценките на тези зад масата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase