Снимка: PR

По-малко от три седмици преди концерта у нас популярната банда Parov Stelar изявиха претенциите си за прехраната у нас.

Изискаванията за меню на Маркус Фюредер и групата му не са завишени, издадоха организаторите от Еventzone. Предпочитаните храни са здравословни, като свежи плодове, зеленчуци и салати.

Сред исканите напитки са вода, чай, студена бира и сок. Особено внимaние е обърнато на високия клас шампанско и вино, като само най-добрите световни марки трябва да присъстват сред селекцията за бекстейдж на артистите.

Концертът на австрийската електро суинг група е на 3 октовмри, петък, в зала „Арена Армеец“, а преди тях на сцената ще стъпят българските посланици на винтидж културата -  Павел и Митко от The Smugglers Collective. Двамата са подготвили специален сет за изпълнението си, а красивите момчета и момичета от oбщността за суинг танци Lindy Hop Bulgaria ще създадат допълнително настроение за публиката.

Най-запалените почитатели на The Parov Stelar Band ще имат възможността да стоят на "ръка разстояние" от своите идоли. Поради голeмия интерес организаторите пускат билети за специално обособена зона – Swing Premium, която включва възможност за паркинг, отделен вход и отделена зона с бар.

Билетите за Swing Premium Zone влизат в продажба от днес в мрежата на Eventim на цена от 100 лв. Всеки, който вече си е закупил билет, има възможност да доплати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase