Снимка: Dancing Stars

Няколко дни след като спечели купата в Dancing Stars, Албена Денкова потвърди участие в още едно предизвикателство. Тя ще се включи в турнето на Васко Василев през последната седмица на август тази година.

"Стисках палци през цялото време на Албена и бях сигурен, че ще победи. Тя е изключителна и никога не съм се съмнявал, че няма да е номер 1. Разбрах, че е спечелила няколко минути след финала и й се обадих да я поздравя, докато говорихме спонтанно, й предложих да дойде да направим един танц по време на концертите ми с филмова музика през август. И тя каза “с удоволствие", разказа музикантът.

"Не се поколебах нито за миг, преди да приема. Да танцувам под звуците на цигулката на Васко е преживяване, от което никога не бих се отказала. Сега обаче остава най-важното – да облечем в хореография идеята и да имаме време да я направим както трябва. Васко ще трябва да отдели време не само за музикални репетиции този път", сподели от своя страна фигуристката.

Албена Денкова заминава за Сочи, където заедно с Максим Стависки ще са част от проекта на лед "Светлините на големия град". Очаква се двамата да се съберат за репетиции непосредствено преди първия концерт на Васко в Сандански на 25 август и да продължават в летните театри на Пловдив на 27 август, на Бургас 28 август, на Варна 29 август, както и за концертите във Велико Търново на 30 август и в Русе на 31-ви август.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase