Общ преглед

Световноизвестната френска певица Силви Вартан ще поздрави българската публика с голям Великденски концерт на 24 април от 19:30 часа в зала 1 на НДК. Певицата пристига тук от Токио с топ музикантите, записали последния й, четиридесети поред диск "Силви в Нашвил".

С този албум Силви Вартан отново оглави френските класации и гененерира безпрецедентно вълнение в социалните мрежи. Силви отново е на върха и то с изключително динамична музика - от популярни френски шансони до рок звученето на митичния Нашвил. Освен осемте музиканти заедно с нея на сцената ще бъдат и две бек вокалистки, шоуто е режисирано в САЩ и цялата продукция е технически сложна, но много атрактивна.

Както е известно, родената в софийското село Искрец Силви Вартан има изключително дълга и успешна кариера във Франция и САЩ с 40 издадени диска, 1800 песни, 40 милиона продадени копия, шест филма, 2000 корици на списания  и хиляди разпродадени концерти.  Българската публика още пази спомена за първия й концерт у нас след демократичните промени, когато тя разплака 4000-ата зала с емоционалните си изпълнения.

В продължение на близо три десетилетия славата на красивата и талантлива Силви заливаше света,  тя бе смятана на секс символ на Франция, а публиката изпадаше в екстаз на нейните концерти. Тя я подлудяваше с песните си, а заедно с легендарните Бийтълс изнесоха 50 изключителни концерта в зала "Олимпия". 

Силви и първият й съпруг - Джони Холидей, дълги години бяха най-популярната звездна двойка. Но славата на Силви не стихва и сега. Тя представя последния си албум на много успешно световно турне, а концертът й в НДК ще бъде истински Великденски празник!

Концертът се организира от агенциите БГ Саунд Стейдж и "Кийн актс", а  билети се продават в мрежата на Ивентим на цени от 40, 50, 60 , 80 и 100 лева.


Още новини

Коментари Напиши коментар