Нейно превъзходителство Тересита Капоте. Снимка: Булфото

Нейно превъзходителство Тересита Капоте, извънреден и пълномощен посланик на Република Куба, ще даде старт на голямото латино парти на 28 декември в зала 3 на НДК. На събитието се очакват и голяма част от посланиците на латиноамериканските държави у нас. Звездите на вечерта ще бъдат музикантите от Акага, а зад пулта ще застанат диджеите Alex и Dobcho.

Освен с авторски парчета, група Акага ще изненадат публиката на първото издание на Life is Latino със сет подготвен за партито - кавъри на най-добрите латино хитове и авторски парчета. Освен тях, на сцената ще се качи и женското трио LaTiDa.

Организаторите от Кариока Ивент пуснаха в продажба ограничен брой специални VIP билети на цена от 100 лева. Те осигуряват резервирана маса близо до сцената и дансинга, неограничена консумация на напитки и възможността безплатно да закарат своите клиенти до всяка точка на София.

Вратите на зала 3 в НДК отварят в 21 часа, а билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, Ticket Stream, Ticket Pro u Ticket Portal, както и във водещите търговски центрове в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase