Снимка: Istock

Дългоочакваното лято вече е на прага, време за отпуски, излети и много настроение. Това е и най-доброто време да предприемем ремонти, да обновим градината, а защо не самите ние да не създадем нещо уникално?

Има ли по-добър начин да посрещнем топлите месеци с преобразяване на нашето пространство в оазис на уют и красота?

Именно сега е идеалното време да осъществите дълго отлагани ремонти, които винаги сте искали да направите. Обновете стените с любимите ви цветове, сменете подовите настилки или освежете интериора във вашия дом.

А защо да не се насладите и на красотата на вашата градина? Това е времето да я превърнете в привлекателен рай, където да се наслаждавате на своите пикници или просто да релаксирате. Подредете цветята, купете нови растения или просто добавете някои украси, които да придадат индивидуалност на вашата градина.

Най-голямото удовлетворение със сигурност ще дойде, ако провокирате творческите си заложби и създадете сами собствена мебел, декорация или градинска инсталация. Възможностите са безкрайни, а крайният резултат със сигурност ще ви създаде положителни емоции.

За да успеете да реализирате всичките си идеи трябва да имате ясен план и бюджет на разходите за различни материали. И тук на преден план излизат промоциите и кога е най-удачно да пазарувате.

От 14 май до 20 май стартира "Супер седмица" в "Практикер", в която можете да откриете хиляди продукти с намаление до -50% за дома и градината. Всички над 200 лв. пък могат да бъдат закупени с до 10 безлихвени вноски. Офертите са валидни както във физическите магазини, така и в онлайн магазина на "Практикер".

Ето осем предложения, които ще ви бъдат от полза:

Електрическа косачка Raider RD-LM36


Електрическата косачка Raider RD-LM36 е незаменим помощник за поддръжка на градината. Минималната височина на косене е 20 мм, а ширината - 32 см. Лека е за маневриране, което я прави удобна и за работа в по-малки градини. Електрическата косачка се поддържа лесно и в сравнение с бензиновите варианти изискват по-малко технически познания. Привлекателен избор за тези, които ценят удобството, ефективността и приемливата цена.

Градинска люлка Garden Star HD-8727

Градинската люлка Garden Star HD-8727 е не само прекрасно допълнение към всяка градина, но и източник на много положителни емоции - уникално място за отдих на открито. Тя създава уютна атмосфера и със сигурност ще се превърне привлекателно пространство, където семейството и приятелите могат да се съберат и да споделят приятни моменти заедно. Разбира се, тя е и мястото, където можете да потърсите уединение, да почетете книга или да послушате любимата си музика. Не на последно място ще придаде уникалност на вашата градина.

Гранитогрес Onyx Beige

Поставянето на гранитогрес е изключително предпочитано решение за подови настилки поради неговите множество предимства - издръжлив материал, който е устойчив на натиск, влага и промени в температурата. Ако и вие сте избрали тази подова настилка, първокачественият гранитогрес Onyx Beige е подходящ избор. Дължината му е 120 см, а ширината 60 см. Той е подходящ както за вътрешно, така и за външно полагане.

Велосипед Reactor Galaxy 26

Ето едно предложение, което не е свързано с ремонти, но е отличнна покупка през топлите месеци - велосипед Reactor Galaxy 26. Той е подходящ за каране в планина, разполага със стоманена рамка и двустенни алуминиеви джанти, а скоростите са 18. С този велосипед удряте джакпота в поддържането на физическа активност докато се наслаждавате на природните красоти около вас.

Инверторен климатик Beko BEHPG 121


Инверторният климатик Beko BEHPG 121 е вашето спасение в летните жеги, но ще ви осигури топлина и през студените месеци. Можете сами да изберете желаната температура на вашата стая от далечно разстояние, благодарение на това че работи с WIFI. Енергийният му клас при охлаждане е A++, а при отопление A+. Ефективен в употребата на енергия, инверторният климатик ще намали и разходите, което е важно за бюджета на всяко семейство. Разполага и с антибактериален филтър и се продава с петгодишна гаранция.

LED плафон Wave 72W

Ако искате промени в осветлението у дома, нашето предложение е LED плафон Wave 72W. Той е с дистанционно управление, размерът му е 50 см, а мощността - 72W. Защо да заложите на него? Консумира значително по-малко електроенергия в сравнение с традиционните източници на светлина, а сред другите му основни предимства са дългия живот и равномерното разпръскване на осветлението.

Акумулаторна бормашина DeWALT DCD771D2-KS SET

Акумулаторната бормашина DeWALT DCD771D2-KS SET е незаменим помощник, както за професионалисти, така и за тези, които разчитат на собствените си умения при домашните ремонти. Акумулаторната бормашина работи на две скорости и е идеална за работа на открито или на места, където достъпът до електрическо захранване е ограничен. Това я прави подходяща за проекти в градината, за ремонти у дома. Ако трябва да определим акумулаторната бормашина DeWALT DCD771D2-KS SET с няколко думи това е удобство, портативност, мощност и гъвкавост в работата.

Градинска шатра HD-537

Шатрата е стилно допълнение към всяка градина, а различните дизайни могат да задоволят всеки вкус. Градинската шатра HD-537 е тип павилион, с дължина и ширина 290 см и с подвижен сенник. Комфортно пространство за отдих и забавление на открито през летните месеци, което носи и своята полза за здравето ни като ни предпазва от вредните UV лъчи на слънцето.

Ако тези предложения не са ви достатъчни или имате други идеи - разгледайте всички промоционални оферти от Супер седмицата на сайта на Практикер.