Снимка: iStock

Готови ли сте за хранене, вдъхновено от вашата мечтана лятна дестинация? Ако е така, не търсете повече от средиземноморската диета, която дава приоритет на цели храни, пресни продукти и богати на хранителни вещества ястия. Създаването на хранителен списък по параметрите на този хранителен план по време на следващото ви пазаруване е здравословен избор, но също така и вкусен, напомняйки ви за онази прекрасна лятна ваканция в Гърция.

Средиземноморската диета се отнася до традиционните хранителни навици на страните около Средиземно море. Тъй като в този регион има 16 държави, няма универсална стандартна формула. Хубавото тук е, че хранителният план има няколко основни принципа, но не е напълно ограничителен. Той е по-гъвкав от другите диети и дори позволява умерена консумация на алкохол, като червено вино.

В средиземноморския регион има разнообразие от кухни и съставки, което означава много възможности. Нуждаете се от идеи за следващия си пазар? Ето най-добрия списък с храни за средиземноморска диета, от който се нуждаете – плюс ползите от спазването на режима.

Какво представлява средиземноморската диета разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase