Броени дни остават до Деня на влюбените 14 февруари. Романтиката е навсякъде, а знаем, че любовта движи света. Най-важното е да я показваме не само около празници, а да я поддържаме жива през цялата година.

Свети Валентин е по-скоро повод за чувства, но мисъл и малко практичност няма да навредят. Пролетни цветя, букети от бонбони, сърчица в различни варианти винаги са част от този ден, но какво по-хубаво да изберете подарък, който ще остане като спомен от празничната вечер или пък нещо практично, което ще използвате заедно дълго време. Препоръчваме да зачеркнете в списъка за изненади дрехи и обувки - усетът за мода и стил са твърде индивидуални и едва ли ще ви стане приятно, ако любимият човек още на следващия ден тръгне да го замени.
 
Смело изненадайте половинката си със смарт подарък и бъдете сигурни, че жестът ви ще бъде оценен. Независимо колко добре я познавате, изборът не е лесна задача. Ето няколко идеи, при които на помощ да разрешат любовния ребус идват технологиите.

1. Смарт часовник Samsung Galaxy Watch 4


Елегантният Galaxy Watch 4 има изчистен дизайн с усъвършенствана метална рамка от подсилен алуминий. Смарт, секси, но и верен помощник, който държи неговият собственик в добра форма. Това е Samsung Galaxy Watch 4. С него всеки ще опознае по-добре тялото си, може да измерва различни параметри, да направи анализ на съня, помага да се следят крачките и калориите. Той е верен помощник и в тренировките, за да постигнеш мечтаното тяло за лятото.

2. Смартфон Honor Magic 5 Lite 5G

Ако сте решили да изненадате половинката си със смартфон, Honor Magic 5 Lite 5G е перфектен избор в средния клас. Батерията изненадва приятно и изкарва два дни при нормално ползване,а  ако четете повече - Amoled дисплеят не натоварва очите. Моделът притежава тройна задна камера, а пръстовият отпечатък работи бързо и безпроблемно. Определено е красив телефон, какъвто подхожда да му сложите една панделка и едно сърчице с послание до партньора.

3. 4K Ultra HD Smart телевизор LG 65UR781C

Това е подарък, на който ще се радвате и двамата. 4K Ultra HD Smart телевизор LG 65UR781C ще отговори с качество на очакванията. 65 инча картина с ярки цветове и детайли, зрителско изживяване с Alpha AI процесор от шесто поколение, както и перфектен звук.

4. Четка за коса Rowenta CF9530F0

Едно практично решение за нея. С Rowenta CF9530F0 няма да губи време преди да излезе, автоматично въртящата се четка пресъздава професионалните фризьорски техники и едновременно суши косата. Разполага с два превключвателя за въртене (ляво/дясно), които оформят кичури според желания резултат. Естественият завършек е функцията за хладен въздух за фиксиране на прическата в края на сушенето. В комплекта има две керамични четки, които са съобразени с дължината на косата.

5. Фотоепилатор Philips Lumea BRI921/00

С този фотоепилатор резултатите са видими, а гладката кожа е гарантирана до 12 месеца. Освен ефективно, третирането е нежно с приставки за всяка зона на тялото. Има вградена система за безопасност, пет настройки за светлинна енергия, които се регулират според типа кожа, има вграден филтър, който предпазва от UV светлината.

6. Asus Zenbook 14 UM3402YAR-KP521W

Ултрабукът ASUS Zenbook 14 ще ви изненада с нов и елегантен дизайн, лек и удобен за пренасяне. Както и при любовта, и тук са важни детайлите. А те отговарят и на най-претенциозните потребители. Експанзивният NanoEdge дисплей предоставя перфектни визуализации и покрива 100% от sRGB цветовата гама за ярки цветове. Zenbook 14 ви осигурява превъзходна производителност, зад която седи AMD Ryzen™ 7000 Series процесор, звуковата система Dolby Atmos се захранва от интелигентен усилвател за изключителен звук. Със сигурност ще оцените и дълготрайната батерия.

7. Mултикукър Tefal Cook4me+ CY8511

Интелигентният мултикукър Tefal ще издигне на друго ниво вашата кухня. С него можете да готвите под налягане (поне три пъти по-бързо от познатите ни тенджери), с горещ въздух или да изберете функцията за перфектен резултат по съставки. Отложеният старт дава възможност да посрещнете любимия човек с топло ястие. В него има вградени 150 рецепти, с които винаги може да експериментирате и да зарадвате половинката си с нестандартно и вкусно меню.

8. Конзола PlayStation 5

Популярната конзола винаги е хит сред подаръците и със сигурност може да даде допълнително изживяване на всяка двойка, независимо дали спадате в категорията "геймъри". При PlayStation 5 е важно изживяването, което е на ново ниво. Конзолата е съвместима с 4К телевизори, както и с HDR технологията. Със сигурност за якото изживяване в част от игрите за PS5 помага обратната сензорна връзка с безжичен контролер DualSense™, а потапящите адаптивни спусъци симулират физическото въздействие на дейностите в избрани игри.

9. True wireless слушалки SONY WF-C500B

True wireless слушалки SONY WF-C500B са компактни и прилепват плътно на ухото. Но не се заблуждавайте от размера им, те предоставят богат на детайли висококачествен звук. Технология за цифрово подобрение на звука (DSEE) възстановява високочестотния и затихващия звук в записа за автентично слушателско изживяване. Bluetooth слушалките са предназначени и за смартфон. Вградените бутони не само ви позволяват да изпълнявате, спирате или пропускате песни и да регулирате силата на звука – те предлагат и лесен достъп до гласовия асистент на смартфона, както и осъществяване и приемане на hands-free обаждания.

10. Смартфон Xiaomi Redmi 12C

Завършваме предложенията за подарък със смартфон, който е перфектен на базата цена-качество. Бюджетният Xiaomi Redmi 12C e oбopyдвaн c 6,71-инчoв ІРЅ диcплeй, мощен говорител и 50 MP ocнoвнa ĸaмepa. Cмapтфoнът имa paзпoзнaвaнe нa лицaтa, a cĸeнepът зa пpъcтoви oтпeчaтъци e paзпoлoжeн нa гъpбa нa тeлeфoнa.

Ако тези идеи не са ви достатъчни, можете да разгледате сайта на Технополис, който ще ви помогне с още страхотни оферти.

Независимо какъв материален подарък ще приготвите за своята половинка, не забравяйте най-важното - комбинирайте го на 14 февруари с преживяване, което да споделите заедно!