БГНЕС

Направете визуална обиколка на един от луксозните домове на американския дизайнер Томи Хилфигър (Tommy Hilfiger) в Палм Бийч, Флорида. Томи и съпругата му Дий Оклепо Хилфигър показват имението си за първи път в септемврийския брой на интериорното списание Architectural Digest. Изглежда, че двойката е изключително щастлива в своя нов крайбрежен дом, който закупиха миналата година.

„Харесва ми да живея до вода. Да имам кей, да имам джетове. Това е съвсем различен начин на живот, особено идвайки от Ню Йорк и североизтока“, казва 71-годишният дизайнер, който през януари 2021 година продаде друго свое имение в Гринуич, Кънектикът за цената от 45 милиона долара, а само пет месеца по-късно се сдоби с този дом в Палм Бийч за сумата от 21 милиона долара.

Новият имот на съпрузите Хилфигър е решен в средиземноморски стил и разполага с три спални и четири бани, басейн край езерото, двор с колони, украсен с розова зеленина от бугенвилия и палми. Интериорният дизайнер Мартин Лорънс Булард е работил с Томи и Дий, за да преработи декора на къщата според техния вкус.

Снимки на имението на дизайнера можете да разгледате в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase