Снимка: bgonair.bg

Два дни преди Великден подготовката за един от най-големите християнски празници кипи с пълна сила. Пазарът е залят с некачествени козунаци, а цените все повече растат.

Как сами можем с много любов и качествени продукти да направим вкусен козунак за цялото семейство?

Тайните стъпки издават професионалните пекари в предаването "Околосветско" по Bulgaria ON AIR.

По какво да познаем качествения продукт – карамелен цвят, конците, които се образуват в тестото.

"За да бъде качествен един козунак, той трябва да има правилните продукти. Без изкуствен цвят.", сподели хлебарят.

Има ли "бърза" рецепта за вкусен великденски козунак и каква е най-голямата тайна?

"Най хубавият козунак е този, който е изпечен вкъщи заедно със семейството."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase