Снимка: pixabay

Котките са невероятни животни. Винаги успяват да постигнат своето, защото напълно владеят човека. Тяхната своенравност понякога ни забавлява. На моменти твърде сдържани към нас, си задаваме въпроса дали нашата котка ни обича наистина.

Казват, че тези животни се привързват към дома, не и към стопанина. Не бихме могли да се съгласим напълно с това твърдение. Вижте 6 сигурни знака, че вашата котка е луда по вас.

Котката ви носи "подаръци"

За всеки стопанин на котка е шокиращ моментът, в който, на пръв поглед това мило създание, му донесе трофей мишка, врабче. Котките са естествени ловци, така че, когато ви носят тези подаръци, те се опитват да ви покажат какво могат да ви "предложат". Просто го приемете като символ на любов от страна на котката.

Вашето коте си разкрива корема

Подобно на повечето животни, котките не показват коремчетата си. Ако вашата писана легне по гръб и се завърти, така че да си покаже коремчето, това е индикация, че се чувства комфортно с вас.

И не само това, когато котките позволяват да бъдат галени коремчетата им, то е защото се чувстват обичани и защитени от вас, превръщайки се в беззащитни, докато лежат по гръб. Котките са горди животни, така че ако направят това за вас, значи наистина ви обичат.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase