Снимка: Булфото, архив

Разтворимо кафе ще осигурява на мъжете незабавна ерекция благодарение на съдържащите се в него съставки, подобни на тези от виаграта, пише британския "Дейли мирър".

След консумацията на новия продукт Stiff Bull, съставен от екзотични билки, подобрената полова мощ може да трае до три дни.

Производителите указват на сайта си, че в разтворимото кафе са използвани корени от мака и гуарана. Билките се срещат в джунглите на Малайзия и са били използвани от векове в Азия и в Южна Америка за да подобрят либидото и сексуалното здраве на местните племена.

Но с хубавите новини дотук. Ентусиазмът на производителите на новото кафе със седалище в щата Мериленд беше попарен от официалните власти на САЩ. Агенцията за контрол на храните и лекарствата го класира в категорията на опасните продукти за подсилване на сексуалната функция.

Кафето може да причини сериозни проблеми, когато се пие в комбинация с други лекарства. Активната му съставка е desmethyl carbodenafil, която се съдържа във виаграта, но не е обявена на опаковката на разтворимия препарат.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase