Блейк Лайвли е зодия Дева. Снимка: Getty Images

Жените Дева (родените между 24 август – 23 септември) са оправни, интелигентни и секси, едновременно. Те също така са добросърдечни, сериозни и много възпитани.

Проблемът им е че са доста взискателни и леко дребнави по природа, с което някои мъже не могат да свикнат лесно. Освен това те имат склонност да се затварят в черупката си, ако някой се опитва да им се наложи твърде агресивно.

Като цяло тези дами са много грижовни към своите приятели, семейство и домашни любимци. Те умеят да обичат силно и дълбоко, въпреки че се страхуват да го покажат.
Ако жена Дева е завладяла сърцето ви, добре е да имате тези неща в предвид, за да я разберете малко по-добре:

1. Винаги обръщайте внимание на усилията, която тя полага за себе си

Жените Дева винаги работят усилено върху себе си и по отношение на външния си вид, и по отношение на личностното си усъвършенстване. Те обаче, очакват мъжът в техния живот да забелязва тези усилия и от своя страна също да полага старания в отношенията си с тях, а и да се грижи за визията си.

2. Ценете нейния интелект

Девите са известни с това, че имат методичен подход към живота, което означава, че те винаги мислят, преди да действат. Ако обичате жена Дева, старайте се да обмисляте, като нея, по-дълго решенията си - тя ще е много доволна. Покажете ѝ, че цените нейния интелигентен подход към нещата. Изслушвайте я, когато иска да обори дадена теза с аргументите си! Изобщо вслушвайте се в нейния начин на мислене.

3. Прекарвайте повече време с нея

Жените Дева имат склонност да се изгубват в мислите си понякога. Именно за това, ако имате връзка с дама от тази зодия, е добре по-често да ѝ правите компания, да я увличате с различни забавления и мероприятия, да я извеждате на културни събития и др. Изненадвайте я с еднодневни екскурзии и с вечери на свещи редовно. Това ще я накара да се отпусне и да успокои ума си.

Останалите съвети вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase