Снимка: Outnow.ch

Ако наскоро сте срещнали интересен мъж, с когото вече излизате, сигурно вече си задавате някои въпроси за него. Един от тях най-вероятно е какъв ли ще бъде той в леглото. Дали ще е умел или пък непохватен любовник?

Според много изследвания добрият любовник може да бъде разпознат по някои други негови качества, които нямат нищо общо с интимните ласки.

Ето и 7 знака, че вашият нов приятел ще се справи като истински шампион между чаршафите:

Той е очарователен

Неприятно ни е да го признаем, но чаровните мъже, с добър външен вид и самочувствие, са доста сръчни в леглото. Истината е, че когато един мъж няма комплекси, той е по-отворен и по-разкрепостен в секса. Като добавим и физическото привличане, което сигурно изпитвате към този хубав мъж, сигурно е, че няма да останете разочарована!

Той забелязва всичко

Ако един мъж забелязва новата ви рокля, новата ви прическа, новите ви обеци и т. н., значи той се отнася внимателно към вас и ходовете му в леглото ще са със същия стил. Тоест, той ще е добър любовник, който ще се опита да ви задоволи максимално, ориентирайки се според вашите вкус и желания.

Той обича да ви докосва

Мъжете, които показват физическа привързаност и извън леглото, обикновено са добри любовници. Ако един мъж ви разтрива гърба, гали ви по главата, милва ви по лицето, маха кичур коса от бузата ви и т. н., значи той е нежен, обича интимните мигове и ще бъде джентълмен в леглото.

Вижте останалите знаци тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase