Снимка: Instagram, Maggie May Russel

Общ преглед

Дали пък фитнес състезанията не стигнаха твърде далеч, пита бртитанският "Дейли Мейл" със сниките на австралийката Маги Ръсел.

Тя е 20-годишна и е фитнес модел, а в последните седмици тренира по 4 часа на ден и е намалила приема си на калории наполовина. Всичко това е част от екстремната ѝ програма преди появата ѝ на конкурс за красота сред фитнес моделите.

Маги е накрая на "седмицата си на изтощение", което означава, че не е яла никакви карбохидрати и тенира по два пъти на ден.

"Тренирам шест дни в седмицата с тежести, а всеки ден правя кардио, два пъти на ден! Доста е интензивно. Прекарвам 4 часа във фитнеса и всичко е част от стриктна диета", обяснява тя.

В момента Маги консумира по 1 100 калории на ден и яде само протеин и зеленчуци. В деня на състезанието тя ще мине през поне две процедури на спрей солариум и ще хапне само малко оризови кейкове и близалки.

И въпреки че в момента е на сериозен хранителен режим, в Инстаграм Маги често споделя снимки на пица, за която признава, че е любимата ѝ храна. Дори това е част от описанието ѝ в профила: "Ако не обичате пица не можем да сме приятели!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар