Снимка: Столична здравна инспекция

Струва ли ви се мъжествено и оригинално да дадете прякор на пениса си? По-старото поколение използваше събирателно име - Янко, но то тотално загуби битката преди няколко години, когато по темата се намеси столичната здравна инспекция. Тя пусна брошурата "Приключенията на Кънчо" - богато илюстрована и с култови лафове като "Кънчо се събуди готов да се труди". Целта бе да се образоват сексуално децата и да използват презервативи.

Та българите минаха от Янко на Кънчо, но как е на Острова и кои са най-популярните имена, с които британските мъже обичат да кръщават своя полов орган?

Допитване нареди в челната тройка интимните прякори Трой, Херкулес и Скалата.

Според направеното проучване седемдесет процента от мъжете обичат да дават човешко име на своите гениталии. В 60 процента от случаите идеята за подобни "кръщенета" идвала от партньорките на анкетираните. В десетката на хитпарада на любимите пенисови имена фигурират още Ръсел Мускула, Уилфред, Дейв, Джери, Джони, Рандолф и Уендъл.

Сред знаменитостите с прякор на интимните части най-известен е този на Дейвид Бекъм. Неговата съпруга Виктория кръстила неговата мъжественост "Голдън болс", припомня в. "Хъфингтън пост".

В своята автобиография Том Джоунс призна, че бил кръстил своя "малък приятел" Уендъл, а Джъстин Бийбър се обръщал към своя с галеното "Джери".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase