Общ преглед

На днешния 10 март своя рожден ден празнува една от най-известните млади актриси в света на киното - Оливия Уайлд. Определяна за една от най-красивите съвременни жени, Оливия се ражда през 1984 година в Ню Йорк, САЩ.

До този момент тя участва в близо 30 филма, но добива особена популярност с ролите си в сериалите „Ориндж Каунти“ и „Д-р Хаус“.

Ето и няколко любопитни факта за красивата актриса:

Майката и бащата на Оливия са журналисти, като баща й е от ирландски произход.

Родителите й са големи приятели с Миг Джагър от "Ролинг стоунс". Затова малката Оливия още от малка се познава с рок легендата.

Актрисата има двойно гражданство – американско и ирландско.

Тя още от малка мечтае да стане актриса, като първия филм, в който участва, е популярната комедия от 2004 година „Съседка за секс“.

През 2009 г. тя оглавява класация на мъжкото списание "Maxim“ за най-горещите мацки на планетата.

Оливия Уайлд се жени едва на 19 години за ученическата си любов Тео Русполи, известен режисьор и фотограф. През 2011 година те се развеждат.

След развода си Оливия започва връзка със своя колега Джейсън Судейкис, с когото по-късно се сгодява. На 20 април 2014 година се ражда техния син Отис Александър.

Оливия Уайлд е веган, а естествения й цвят на косата е рус.

Рожденото име на актрисата е Оливия Джейн Кокбърн, а приема името Уайлд в чест на ирландския поет и драматург Оскар Уайлд. Самата актриса също е с ирландски произход.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар