Общ преглед

Да играеш любима игра с приятели е прекрасно изживяване, стига, разбира се, да не завършиш последен. Ако това се случи, си подложен на шеги и закачки, които може и да ти дойдат в повече.

В това се убеди и британец, който завърши последен във виртуална футболна лига, в която се съревновава със свои приятели. Залогът там е бил висок – завършилият последен трябва да си направи специален календар, който да е пълен с негови смешни снимки, в които копира популярни моменти и лица от съвременната култура, а след това да ги публикува в социалните мрежи, за да стане видна загубата му от всички.

Разбира се, облогът си е облог и загубилият Хенри изпълнил своето задължение и го споделил със своите приятели преди старта на новия сезон в английската Висша Лига.

Така че в началото на новия футболен сезон, ако получите покана от приятели да се включите във виртуална футболна лига, помислете добре какви може да са последствията, ако завършите последни. А още снимки на загубилия Хенри може да видите в неговия профил в instagram.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар