Йоланте Кабау. Снимка: Instagram
Лусиана Салазар. Снимка: Instagram

Общо гласували: 993
Йоланте Кабау
85%
Лусиана Салазар
15%

Времето на истината на Мондиал 2014 настъпи. След като снощи Германия разгроми с внушителното 7:1 Бразилия и се класира на финала на Световното първенство по футбол, тази вечер е време да разберем и кой ще е съперникът на Бундестима на 13 юли в Рио де Жанейро. Един срещу друг тази вечер от 23 часа българско време излизат отборите на Холандия и Аржентина.

Двата тима са се срещали цели 8 пъти в официални двубои, като предимството категорично е за „лалетата“ - 4 победи, 3 равни и само една загуба.

И преди Робен, Ван Перси, Меси и Игуаин да излязат на терена и да определят втория финалист, е време да противопоставим двете футболни нации на нежния фронт. За целта сме избрали за вас две красиви жени - Йоланте Кабау или Лусиана Салазар. Коя от двете е по-красива преценете сами.

Йоланта Кабау повечето от вас ще познаят като съпруга на национала Уесли Снайдер. Семейните "окови" обаче не пречат на Йоланта да показва своята разкрепостеност в секса. За радост на мъжете, но и на жените. Защото признава, че е имала връзка с жена и грам не съжалява. И сега не би отказала, но само ако се присъедини и съпругът й.

Срещу г-жа Снайдер се изправя аржентинският сексимвол Лусиана Салазар, която гордо носи титлата "Мис Национален отбор". Надарената блондинка приключи връзка по време на самото Световно първенство в Бразилия и вече е волна птичка. Тя категорично не се приема за тъпа блондинка и държи мъжът до нея да изпълнява обещанията си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase