Снимка: Zillow

Дженифър Лопес се сдоби с чисто ново имение в престижния източно-крайбрежен район „Хамптънс". Новият луксозен имот на родената в Бронкс поп звезда струва 10 милиона долара. Според вестник „New York Post" Джей Ло ще ползва къщата като лятна вила, в която ще отсяда със своите 5-годишни близнаци - Макс и Еме, както и с гаджето си Каспър Смарт.

Новото имение на латино дивата е построено през 2004 година и разполага със собствена задънена улица, която ще ограничи достъпа на папараците. То е разположено на 3 акра земя, на която има достатъчно място за изграждане на къща за гости, която да се ползва от персонала, антуража и роднините на звездата.

Самата къща е доста голяма – с площ от 865 квадратни метра. Тя има осем спални и седем бани. Сред удобствата са открит басейн, жив плет, голяма веранда, сауна, парна баня и частен киносалон.

43-годишната Лопес сподели пред списание Harper's Bazaar по-рано тази година, че се опитва да намери баланса между блясък и елегантност, както в интериора на дома си, така и в живота си.

Новината за новия дом на Дженифър идва само няколко дни след като стана ясно, че нейният бивш съпруг - Марк Антъни, си е купил ергенско жилище за 2,5 милиона долара в Енсино, Калифорния, което е на западното крайбрежие на САЩ.

Все пак Джей Ло само за миналата година е спечелила 52 милиона долара според списание Forbes, така че може да си позволи подобна къща. Въпросът е защо купува имението точно сега и дали не планира наистина да се обвърже по-сериозно с младото си, 25-годишно гадже Каспър Смарт.

Певицата притежава още един огромен имот в „Хидън Хилс", където живееше заедно с Антъни, както и две жилища в Ню Йорк, едно в "Маями Бийч" и едно в „Бевърли Хилс".

Вижте снимките на новия дом на Джей Ло в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase