Снимка: архив, Булфото

Напоследък социалните мрежи са залети с "писма на щастието", които обещават скорошно забогатяване, благоденствие и какво ли още не. Причината е, че настъпващият месец декември е необикновен. В него ни очаква щастливо съвпадение на дати – 5 съботи, пет недели и пет понеделника, пише в. "Комсомолская правда".

"Съвпадението на тези сакрални цифри се случва един път на 824 години - обяснява руският астролог Виталий Осипов. - Петицата сама по себе си е една от най-почитаните цифри в Китай, тъй като носи щастие. Според китайската нумерология тя допринася за движението, развитието и промените в света. При гадаенето обозначава фигурата на императора, тоест власт, която обещава максимален разцвет и възход в кариерата. "

Според фън шуй трите петици едновременно символизират "кесия с пари". Затова се смята, че декември може да ни донесе куп пари. За целта трябва да си ушием торбичка от ленена тъкан и да сложим в нея няколко големи банкноти. Торбичката трябва да носим със себе си. И от време на време да си представяме (най-добре при медитация), как тя се пълни и с други банкноти и става все по-дебела и дебела, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase