Кати и Леандро Снимка: архив, Reuters

Кати Прайс получила предложение за брак от бившия си приятел Леандро Пена на Коледа. Британската моделка и риалити звезда обаче все още не е дала своя отговор. 

25-годишният аржентински модел Леандро имаше връзка с 33-годишната Кати за осем месеца през 2011 г. Двамата се запознаха на партито на „Оскар“-ите през февруари, малко след нейния развод с втория й съпруг Алекс Рийд.

Тя набързо го прибра в имението си в Съри, но скоро връзката й с красавеца, който дори не говори английски, се разпадна.

Кати го заряза, но изглежда чувствата на Леандро още не са изстинали, след като на Коледа той се появил на прага й с пръстен.

„Леандро дойде у дома на Коледа и ме попита дали ще се омъжа за него. Бях в тотален шок, дойде ми съвсем изневиделица. Не знам какво да правя“, споделя приятелка на Кейти пред британския в. „Sun”.

След раздялата им Кейти беше свързвана с ръгби звездата Дани Сиприани, а миналия месец прекарваше доста време с бившия си съпруг Питър Андре, от когото има две деца.  Кейти има и трето дете от бившия футболист Дуайт Йорк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase