Снимка: Manchester evening news cindicate

Заклета почитателка на футбола от Великобритания намери начин да засвидетелства любовта  към мъжа на живота си и любимия си тим едновременно.

38-годишната Карън Бел се омъжи за избраника си в рокля, изработена от тениски на "Манчестър сити“.

На булката са й били необходими три седмици, за да превърне тениските от колекцията на бъдещия си съпруг Саймън, които той събирал 30 години, в сватбени одежди.

Той й подарил колекцията малко след предложението, за да засвидетелства обичта си към нея. Щастливият Саймън споделя, че е бил изумен, когато е видял Карън с роклята.

Футболните запалянковци избрали и нестандартен начин да отпразнуват венчавката си. След церемонията двамата младоженци се отбили на стадион "Етихад", за да изгледат победата с 3:0 на любимия им "Манчестър сити" над "Стоук сити".

Карън Бел споделя, че със Саймън са решили да сключат брак само четири седмици преди сватбата, отново подтикнати от футболни страсти.

"Тогава имаше мач и двамата бяхме облекли тениски на "Манчестър сити". Това ме накара да се замисля и пожелах да направим нещо различно, защото и двамата сме били семейни преди", разказва младоженката.

Нетрадиционната рокля на Карън е предизвикала интереса на минувачите. "Всички искаха да се снимат с нас", споделя тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase