Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Въпреки че ден преди кралската сватба германският таблоид "Болд" разпространи част от предбрачния договор между принц Уилям и съпругата му, такъв не е подписван, съобщи Контактмюзик.

След бляскавата сватба на 29 април в Уестминстърското абатство британските медии разкриват нови подробности за предаността на принц Уилям към съпругата му Кейт Мидълтън.

Оказва се, че новият херцог на Кембридж е отказал да подпише предбрачно споразумение.

Уилям е бил посъветван да уреди законово отношенията с бъдещата си съпруга, но според негов близък приятел, цитиран от "Дейли телеграф", "принцът обича Кейт, вярва й безрезервно и бил уверен, че не е необходимо двамата да сключват предбрачно споразумение".

Още по темата
29 апр 2011 13:30
След обявяването на годежа на принц Уилям и Кейт Мидълтън през ноември, Патрик Джефсън – бившият личен секретар на принцеса Даяна, е посъветвал двойката да сключи предбрачен договор. От двореца "Сейнт Джеймс" сега потвърждават, че преди сватбата не е подписан такъв документ.

Младоженците Уилям и Кейт са на кратка почивка за уикенда, след като стана ясно, че засега отлагат медения си месец. Херцогът на Кембридж се връща на работа на 3 май.

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase