Истинска драма настъпи във вечерта на великденските номинации във ВИП Брадър. Нарочени за изгонване се оказаха най-големите конкуренти – водачите на двата противникови лагери във ВИП Брадър – Венета Райкова и Азис.

Номинациите за двете знаменитости се оказа по-голяма драма, отколкото напускането на Роси, която очаквано бе изгонена същата вечер в немислимо силната конкуренция на Азис, Десислава и Здравко. Любителката на алкохола и доста помъдрели мъже Роси е втората изгонена от Къщата след певицата Петя Павлова. С ВИП Брадър се раздели, но по собствено желание, и политикът Веселин Данов.

Раздаването на номинации в понеделник бе абсолютно поляризирано, като играчите от единия лагер гласуваха масово срещу противника.

Венета е водачка на семейния лагер - Здравко, Христина, самата Венета и съпруга й Тихомир, които са кумове на семейството от Приморско.

На срещуположната страна са „семейството“ на Азис и Китаеца, Маги Желязкова, Катето Евро и Десислава.

Свободен елемент засега е Калин Вельов.

Водещата на „Горещо“ не успя да овладее емоциите си и реагира с огромно разочарование на новината, че ще се бори с Азис. Самата Василка пък се засмя, уверен/а в своите сили.

Само преди седмица тв водеща заяви в лицето на Азис, че ако се паднат заедно на номинации, тя ще го „помете“.

Венета Райкова вече успя да настрои почти всички в Къщата срещу себе си с доста нападателни въпроси и ваденето на компромати от личния живот на своите съквартиранти.

Венета, която вече е по-известна в публичното пространство като Злобета и Кучката на годината (тези прозвища й бяха дадени от фенове на Биг Брадър в мрежата), набра огромна отрицателна слава.

Русокосата водеща е искрено мразена от феновете, особено след скандала си с Петя Павлова, ката заплаши, че ще й "избие зъбите".

Засега везните клонят към Азис, който по ирония на съдбата е най-известната, но същевременно и най-мразената личност в държавата.

Мразен или не, ВИП Брадър е забавно шоу, а Азис, Васко или Василка заедно с Катето Евро правят истински фурор и привличат като магнит зрителите, сочат рейтинговите проучвания.

Дали зрителите искат да гледат нападките на Венета или пищящо-забавната провокативност на Азис ще стане ясно в петък, 13-ти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase