Нова мания залива цяла Англия. Това са тъй наречените голи партита, където стотици хора танцуват полу- или изцяло голи. Най-модерни в момента са купоните в клуб Арчър, които се провеждат на всеки две седмици.

За да посетите такова парти, не е нужно да сте член на клуба, но ако сте, това определено ще се отрази по-добре на портфейла ви. На входа ви искат 6 паунда (17 лв.), ако сте член, и 10 паунда (28 лв.), ако не сте.

На жените им е позволено да носят бикини и сутиен, ако това ще ги накара да се чувстват комфортно, макар полуоблечените жени да са рядкост на тези партита.

Някои хора се чувстват добре така, други обичат да гледат, а трети - някой да ги гледа тях самите, така че клиентела определено не липсва”, споделя един от собствениците на клуба - 29-годишния Джейми Рокет.

Други обаче не са на същото мнение.

Това беше най-отблъскаващото нещо, което съм виждал”, споделя мнението си посетител на клуба. “Навсякъде е пълно с дебели и пияни господа, най-вече германци, жените са едва няколко процента от общата тълпа и освен това постоянно те заговарят хомосексуалисти”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase