От снощи столичната зала „Универсиада“ се превърна в едно от най-привлекателните места в София и ще остане такoва чак до събота. Причината е второто родно еротично изложение Ерос Шоу, което е първото за зажаднялата ни за красива плът столица.

22-та щанда на изложението представят почти цялата гама на развлекателната индустрия за възрастни – от секс-играчки до предизвикателни модели от познати и непознати „розови“ продукции.

Както и на миналогодишното шоу във Варна, и тук звездите са моделките от Унгария и Румъния, а сред тях най-силно блести Лора Крафт (позната у нас и в цяла Източна Европа като Джи Джи Стийл).

Освен страхотните представителки на чуждата индустрия, родната чест на изложението защитават щандът на българския PLAYBOY, звездите от неговата корица и „палавата“ Анн Джи, както и съблазнителките от останалите павилиони. Красавиците са навсякъде, независимо дали ви подаряват презервативи, дали ви ги продават или просто ви учат как да ги слагате.

Посетителите получават подаръци още на входа, а двама от тях ще могат да станат Мистър и Мис “Ерос Шоу” и да отпътуват за Лас Вегас и да станат свидетели на най-големия еротичен фестивал в света.

За да стигнете до желаната награда, само трябва да се запишете за участие с кратко обяснение за себе си, а гласуването за участниците ще бъде проведено със SMS-и.

Изложението стартира с екстравагантно ревю на еротично бельо, татуировка на живо пред публиката и участие на мъжки стриптийзьори, а за десерт беше оставена програмата на момичетата от Унгария и Румъния.

Билетите за вход на Ерос Шоу 2006 струват 10 лв, срещу които можете да се разходите из щандовете и да попазарувате артикули на атрактивни цени, както и да си поговорите със сексапилните родни и чужди моделки и дори да се снимате с тях и да им вземете автограф. Малките настрана – лица под 18 години не се допускат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase