Поп певицата Анн Джи ще вземе участие в еротичното изложение в София, което ще се проведе от 22 до 25 март в столичната зала Универсиада.

Организаторите не споменаха до къде ще стигне Анн Джи с представлението си, но според тях то ще е приятна изненада за всички присъстващи.

Еротичния фест “Eros Show” се прави за втори път в България, като първият път във Варна мина с голям успех.

За софийското издание организаторите са подготвили двойно по-голяма площ, а щандовете, вместо 17, ще бъдат 22. Ще има и допълнителни програми, като ревю на бельо.

Гости ще бъдат унгарските звезди GG Steel и Maria Belucci, която е от 8 години в бизнеса и е носителка на всички възможни награди в бранша ( известни като порно-Оскари).

Посетителите ще получат подаръци още на входа, а двама от тях ще могат да станат Мистър и Мис “Ерос Шоу” и да отпътуват за Лас Вегас като гости на най-големия еротичен фестивал в света, като за целта е нужно само да се запишат за участие, а гласуването ще бъде проведено с смс-и.

Цената на билета за вход ще бъде 10 лв, като няма да се допускат лица под 18 години. Всички ще могат да си купят различни стоки и атрикули от секс индустрията на преференциални цени, както и да снимат цялата програма с фотоапарати или видеокамери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase