Поп-фолк дуета Райна и Константин бяха избрани за “Най-секси двойката на България” от посетителите на най-новия български секс-портал.

В анкетата на www.sexwell.bg само за месец са гласували почти 15 000 души, като на второ място те са класирали „адреналинките“ от шоуто „Господари на ефира“ Яна и Жана.

Създаването на портала и избирането на най-секси двойката в България бяха първите инициативи от социалния проект Sex Well, който обединява усилията на журналисти, лекари и публични фигури в търсене на открит и модерен диалог по темите за секса.

Следващата стъпка бе направена днес с учредяването на националния дискусионен клуб Sex Well, като за събитието у нас пристигна специално „бащата на модерния вибратор” – американецът Мартин Тъкър, който през 60-те години на миналия век слага началото на индустрията за „играчки за възрастни” в САЩ.

Съучредители на Sex Well-клуба са сексологът д-р Румен Бостанджиев, най-големият вносител на секс-артикули у нас Борис Фурнаджиев и двете секси двойки.

Дискусионният SexWell клуб ще събира всеки месец представители на различни социални или професионални групи. Студенти, журналисти, лекари, хора с различна сексуална ориентация и представители на шоубизнеса ще разискват предварително определена тема. Организаторите леко повдигнаха завесата и съобщиха, че първата дискусионна тема най-вероятно ще бъде за секса в медиите.

Обсъжданията и резюме от дискусиите ще бъдат пренасяни и на портала www.sexwell.bg, за да могат в диалога да се включат дистанционно максимално широк кръг българи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe