След свръхуспешното Eros show, което се проведе миналата година в морската столица Варна, идва ред и на столицата да посрещне едни от най-големите порно кралици в източна Европа.

Еротичното шоу ще се проведе между 22 и 25 март в столичната зала Универсиада и ще е с работно време от 18:00 до 01:00 през нощта.

Унгарската изкусителка Джиджи Стил и колежката й от Румъния Дея отново ще покажат на публиката на какво са способни, когато бъдат оставени със секс играчки в ръка. Двете диви бяха сред най-големите атракции на миналогодишния фест.

Останалите момичета, които ще се включат в еротичното шоу също са известни порноактриси с награди от сексфестивали и имат участия в десетки еротични продукции. Хонорарът на всяка от тях е не по-малко от 1000 евро. В сексуалния парад ще вземат участие и българки, които отскоро са в бранша, но се радват на огромен успех.

Повечето от изпълненията ще бъдат откровено “неприлични”, като демонстрация с вибратори и садо мазо изпълнения. Затова разбира се няма да бъдат допускани лица под 18 години. Останалите гости пък ще имат възможността да гледат от “една ръка разстояние” голите модели и да ги снимат с фотоапарати или видеокамери и то без нито една дреха по тях.

Предвидени са и щандове за интимна бижутерия, артикули за пиърсинг, бодипейнтинг, еротични произведения на изкуството, татуировки. Също така ще има и специален щанд за артикули, свързани с безопасността на сексуалния живот на младите хора.

За забавление на нежният пол са предвидени мускулести мачовци, които ще представят еротично танцово шоу.

Събитието е част от поредица изложения в Централна и Източна Европа, а организатори са "Премиум Експо", които всяка година събират хиляди почитатели на еротиката в столиците на Румъния, Сърбия и Черна гора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase